Loake

1 produs

Loake

Avand o istorie de peste 130 de ani, Loake a devenit cunoscut drept un producator de pantofi englezesti traditionali realizati astfel incat sa dureze si sa reprezinte o investitie pe termen lung. Brandul foloseste doar materiale de calitate superioara pentru fiecare pereche de pantofi realizata manual si tehnica de constructie Goodyear Welt. Este nevoie de opt saptamani pentru realizarea manuala a fiecarei perechi de pantofi.

Loake ofera o gama larga de pantofi, potriviti pentru fiecare ocazie, grupati in cinci colectii distincte: Loake 1880, Loake Evolution, Design Loake, Loake Shoemakers si Loake L1.

Procesul de constructie Goodyear Welt, aparut spre finalul secolului al XIX-lea, a permis brandului Loake sa creeze pantofi rezistenti cu o flexibilitate excelenta si usor de reparat. Pasii realizarii unui pantof de calitate prin metoda Goodyear Welt sunt foarte importanti si incep prin selectia pielii, finisarea talpii si atasarea tocului.

Adauga brandul in lista ta de favorite si apeleaza cu incredere la el atunci cand vrei sa faci o investitie intr-un produs de calitate.