Levi`s Made&Crafted

Nu au fost gasite produse.

Levi`s Made&Crafted

Acum 140 de ani, Levi Strauss a inventat jeansii albastri, simpli, care urmau sa schimbe, pentru totdeauna, modul in care America si restul lumii se imbraca. Levi's, brandul care simbolizeaza perfect stilul clasic american si stilul cool obtinut fara efort, este in esenta o institutie inca de la lansarea sa in 1853. Unul dintre cele mai recunoscute labeluri din industria fashion internationala, a stiut intotdeauna cum sa capteze atentia publicului generatii la rand, construindu-si o reputatie puternica si o filosofie durabila, ramanand fideli aceluiasi spirit inovator care ii distinge de alte branduri de pe piata.

Levi’s® Made & Crafted™, linia premium Levi's, se cladeste pe mostenirea sa folosind cele mai noi tehnologii si materiale si cele mai contemporane designuri. Fiecare piesa este tratata cu grija si se folosesc cele mai bune metode disponibile astazi pentru ca rezultatul sa fie unul de exceptie.
Detaliile Levi’s® Made & Crafted™ fac diferenta: denimul este finisat manual, nasturii sunt realizati din bumbac printr-un proces de compresie a osului sau a lemnului iar colorantii folositi sunt naturali.

Ofera gardeborei tale casual un plus de personalitate cu ajutorul colectiilor Levi’s® Made & Crafted™