Laguiole

Nu au fost gasite produse.

Laguiole

Laguiole. Un cuvant care inglobeaza tot cand vine vorba despre arte, mestesuguri, cutite legendare si lame exceptionale. Legat de pamantul si traditia Aveyronului, brand-ul este deja renumit pentru seturile sale de tacamuri, vase pentru gatit, tirbusoane si un set de produse create de unul dintre cei mai faimosi designeri la nivel mondial. Realizate din materiale impecabile si distinse de finisaje excelente, toate articolele sunt realizate manual.

Cutitul Laguiole este un cutit de buzunar de inalta calitate, faimos in lumea intreaga. Acesta dispune de un contur sinuos, lama conica, subtire, ingusta, realizata din oțel inoxidabil sau din oțel cu o concentratie inalta de carbon, realizat la cele mai inalte standarde de calitate. Realizate in mod traditional din coarne de bovina, astazi manerele sunt de asemenea realizate din lemne exotice si din fildes de mamut fosilizat.

Celebrul articol a fost creat in 1829 de catre Jean-Pierre Calmels si conceptul a devenit un model pentru stilul sau, cu simbolul sub forma de albinc care a devenit un semn distictiv al brand-ului. Exista 109 pasi care trebuie respectati, in procesul de productie, pentru un articol cu o singura piesa si 216 pentru un articol cu 3 piese, marca Laguiole.