Lacoste Live

Nu au fost gasite produse.

Lacoste Live

Legenda LACOSTE s-a nascut in 1933, cand René Lacoste a revolutionat moda masculina, inlocuind camasile traditionale, din material gros, cu maneci lungi cu ceea ce a devenit cunoscuta drept “camasa polo LACOSTE”. 75 de ani mai tarziu, LACOSTE a devenit un brand de lux, ce combina eleganta si confortul.

Stilul LACOSTE se regaseste, astazi, in colectiile vestimentare ample, precum si gamele de incaltaminte, parfumuri, produse din piele, ceasuri, curele, textile pentru casa, accesorii pentru telefonul mobil si bijuterii. La baza succesului sau stau valorile esentiale ale autenticitatii, performantei si elegantei.

Spiritul fondatorului sau se face simtit in fiecare produs al acestui brand. Colectia Lacoste L!VE reinventeaza traditionalul. Aceste produse raman fidele stilului sport, chiar daca au si elemente contemporane, ce atrag audienta tanara, stilata.

Eleganta atemporala este ceea ce distinge LACOSTE de alte marci. Designul sau de inalta clasa este mereu in pas cu tendintele, reinterpretand periodic piesele sale emblematice. Insa, totododata, ramane loial originilor sale sportive. Astfel, este simbolul stilui elegant, relaxat.