Kickers

Kickers

Capabil de a anticipa ce isi doresc oamenii in materie de incaltaminte, si de a realiza aceste dorinte, Kickers a devenit faimos, inca de la lansarea sa in 1970, pentru creatiile sale moderne si accesibile tuturor, de la copii la adulti. Acest brand, devenit iconic, iese in evidenta pe piata modei datorita incaltamintei sale unice, confortabile, ce raspunde nevoilor clientilor increzatori si in pas cu tendintele.

Kicker ofera incaltaminte cu adevarat must-have. Fiecare pereche are insusirile caracteristice marcii: confort inegalabil si atentie la detalii. Totodata, designul este intotdeauna clasic, relaxat si accesibil.
Inalta calitate si conectarea permanenta la cele mai noi tendinte ii asigura succesul in randul fanilor, iar mostenirea sa bogata i-a permis sa transpuna in colectiile sale spiritul unor generatii intregi de iubitori ai muzicii si ai modei.

"Kick Hi" este modelul emblematic al marcii Kickers. Desi a fost creat in 1975, ramane una din piesele cu impact puternic in colectiile sale, fiind un simbol al calitatii si al functionalitatii.
Loial idealurilor si mostenirii sale, Kickers isi lasa amprenta asupra culturii muzicale a tinerei generatii, in felul sau inimitabil.