Kappa

Nu au fost gasite produse.

Kappa

Marca de vestimentatie sportiva, KAPPA, a fost fondata la Torino, Italia, in 1967 si a devenit un nume rezonant in industrie.
Performanta si inovatiile tehnice sunt cuvintele cheie ce caracterizeaza renumitul brand, iar produsele sale superioare din punct de vedere calitativ sunt preferate de cei mai cunoscuti atleti, la nivel mondial.

Sfarsitul anilor ’70 a marcat inceputul implicarii KAPPA in fotbalul european. Primei sponsorizari din istoria fotbalului Italian (Juventus Torino) i-au urmat multe altele, pentru cluburi de top, precum A.C. Milan, Ajax Amsterdam si F.C. Barcelona.

KAPPA a castigat un renume mondial in timpul Olimpiadei din 1984, de la Los Angeles, cand Carl Lewis si intreaga echipa de atletism a Statelor Unite au purtat brandul KAPPA si au castigat un total de 50 de medalii.

Marca italiana si-a continuat activitatea de sponsor al altor celebre cluburi de fotabal, precum AS Roma si Borussia Dortmund.

Logoul KAPPA Omini este faimos in intreaga lume si simbolizeaza spiritul sportiv si conceptul de respect, care nu se limiteaza la universul sporturilor, ci defineste o atitudine si un mod de viata.