Juicy Couture

30 produse

Juicy Couture

Farmecul unic, ce creeaza dependenta, al stilului Juicy Couture este incontestabil. Unii spun ca e vorba de atitudinea increzatoare si feminina. Altii vorbesc despre designul original si colorat sau de spiritul jucaus, influentat de atmosfera specifica Los Angels-ului. Noi spunem ca este undeva la mijloc.

Purtat de celebritati precum Madonna, Jennifer Lopez sau Paris Hilton, brandul a fost fondat in Los Angeles, de catre Pamela Skaist-Levy si Gela Nash-Taylor, in 1997. In prezent, Leann Leanz este presedinte si director creativ si se pare ca se descurca foarte bine.
Pornind de la premiza reputatiei uriase a stilului ultra-luxos Juicy Couture, Leanz si-a lansat prima colectie la New York, in noiembrie 2011. In colectiile care au urmat, celebrul costum sport din velur a fost treptat inlocuit cu piese clasice si sofisticate.

De-a lungul timpului, luxul cu tenta de casual si modelele inovatoare promovate de Juicy Couture, i-au adus acestui brand recunoastere si credibilitate in lumea fashion-ului. Acest brand isi reinventeaza stilul estetic in fiecare an. El reuseste sa isi surprinda audienta si sa isi intareasca pozitia pe piata internationala in fiecare sezon.