Joop

Joop

Inainte de a deveni una din cele mai populare marci internationale, JOOP! a fost un brand cult in Germania. El a fost destinat initial barbatilor si femeilor care aveau un stil si o personalitate aparte si sex appeal.

Wolfgang Joop si-a prezentat prima colectie la New York, in 1978. In anii ’90, numele JOOP! era deja asociat cu un adevarat mod de viata si oferea o gama larga de fashion, bijuterii, ceasuri, ochelari si produse pentru casa. Colectiile contemporane de imbracaminte apartin de linia JOOP! Collection si JOOP! Casual, impreuna cu pantofi si accesorii, linia de lenjerie intima apartine de JOOP! Bodywear, bijuteriile si ceasurile de JOOP! Time, iar parfumurile si produsele pentru casa de linia JOOP! Living.

Ambele linii, Collection si Casual, se adreseaza aceluiasi grup-tinta, pentru a raspunde tuturor exigentelor: un look formal, adecvat in anumite momente ale zilei, si un look relaxat, de zi cu zi, dar totodata sic.

Autenticitatea, designul ireprosabil si calitatea i-au asigurat locul in segmentul brandurilor premium. Produsele JOOP! au un look aparte, sunt executate exemplar, iar stilul lor este de inconfundabil. In fiecare colectie, elementele clasice se imbina cu modernismul urban, glamourul subtil si sex appeal-ul, ceea ce face ca toate produsele sa fie foarte expresive, unice.
In 2008, Holy Fashion Group a achizitionat brandul, prezent la ora actuala in peste 30 de tari si piete.