John Galliano Beachwear

Nu au fost gasite produse.

John Galliano Beachwear

Fost director de creatie la Casele Christian Dior si Givenchy, si unul din designerii britanici de top, John Galliano si-a fondat propria marca in 1984. Celebru pentru designul excentric, elegant si pentru viziunea sa magica, brandul s-a extins rapid, oferind astazi linii vestimentare pentru femei si barbati, o linie de lenjerie intima, bijuterii, ceasuri, produse pentru copii si parfumuri. Iar toate acestea celebreaza radacinile britanice si "savoir faire" - ul unic al brandului, stabilind noi standarde de calitate si stil.

John Galliano a absolvit Central St. Martin in 1984, iar colectiile sale create cu pasiune si implicare, s-au facut remarcate imediat. Estetica baroca, rococo, ce defineste stilul Galliano, a schimbat fata modei, de la look-ul tipic cluburilor londoneze pana la reinventarea croielii in clini. In 1987, era desemnat Designerul Britanic al Anului. Iar in 2003, primul boutique Galliano si-a deschis portile, pe strada Honoré 390, in Paris.

Astazi, succesul din spatele brandului poarta numele Bill Gaytten, directorul de creatie care duce mai departe viziunea originala si spiritul Galliano.