Jean Paul Gaultier

Nu au fost gasite produse.

Jean Paul Gaultier

Celebru, rebel, exuberant si intotdeauna surprinzator. Acesta este Jean paul Gaultier, "copilul teribil" al modei. Creatorul ce avea sa devina mandria Frantei, si-a inceput cariera la varsta de 18 ani, la casa de moda a lui Piere Cardin. Aceasta se intampla in 1970, iar cinci ani mai tarziu Gaultier debuta pe cont propriu, cu ajutorul lui Francis, partenerul sau de afaceri si de viata. La scurt timp, au urmat deschiderea propriului sau butic, pe Rue Vivienne 6, Paris, colectiile de moda si show-urile haute couture.

Bretonul care acopera fruntea, parul oxigenat si designul genial au fost dintotdeauna asociate cu Gaultier. Moda de lux a fuzionat cu stilul stradal, intr-o formula perfecta. A depasi limitele conventionale pare un gest firesc pentru creatorul francez.

Pasiunea sa pentru teatralitate transpare in creatiile exhibitioniste si iconoclaste, iar caracterul sau excentric pare imprimat in defilarile spectaculoase.
Acest talent unic si extrem de popular a imbracat barbati in fuste, a creat faimosul sutien conic al Madonnei si a lucrat ca director de creatie al casei Hermes, timp de cativa ani.
Astazi, colectiile de moda pentru femei, barbati, copii, precum si linia de parfumuri semnate Jean Paul Gaultier, continua sa reflecte intuitia creatoare, geniala, a exuberantului francez.