Issey Miyake

Nu au fost gasite produse.

Issey Miyake

Renumit pentru designul inovator si tehnicile de styling, Issey Miyake este unul dintre cei mai de succes designeri japonezi. Inspirat de imaginile gasite in colectia Vogue a surorii sale, a decis sa isi urmeze pasiunea pentru fashion si a studiat design grafic la Universitatea Tama Art in Tokyo, absolvind in 1965. Chambre Syndicale de la Haute Couture a fost urmatoarea sa oprire si imediat dupa aceasta a devenit ucenic la Givenchy si Guy Laroche.

A pus bazele Miyake Design Studio in 1970 si a prezentat prima sa colectie in 1971 la New York. In acelasi an Issey Miyake Inc. a aparut ca subsidiara care avea ca scop sa produca haine si produse complementare.

Intotdeauna interesat sa creezee haine care pot fi purtate de oameni in lumea reala, Myiake tinde sa se considere un simplu designer in ciuda activitatii sale de pionierat in ceea ce priveste tehnicile folosite si abordarea sa inedita.

De la colectia sa de haine realizate din jerseu Pleats Please, pana la proiectul sau actual care isi propune sa realizeze haine dintr-un singur fir de ata. Principala filosofie este aceea bazata pe focusul constant asupra importantei imaginatiei cat si pe dezvoltarea de noi tehnologii. Experimentand cu materiale neobisnuite, cu un design ce fuzioneaza intre Est si Vest, designerul gaseste intotdeauna echilibrul perfect dintre traditie si inovatie.

Chiar daca in mod oficial el nu se mai ocupa cu designul produselor, acesta supravegheaza fiecare aspect al companiei pe care a creat-o. De liniile ready-to-wear pentru femei si barbati se ocupa acum studioul sau de desing care perpetueaza aceeasi filosofie.