Ipanema

Nu au fost gasite produse.

Ipanema

Renumita pentru stilul de viata si culorile exuberante, Brazilia nu este doar o destinatie de vacanta de top, ci si locul unde s-a nascut Ipanema – brandul care a transformat sandalele cu barete intr-o piesa clasica. Ipanema a lansat primul sau model de incaltaminte in 1971 si a devenit in scurt timp un fenomen.

Stilul Ipanema inseamna superbe combinatii coloristice, forme abstracte si, nu in ultimul rand, respect fata de mediul inconjurator. Fiecare colectie emana bucuria si exotismul specifice culturii braziliene. Designul inimitabil, tehnologia de ultima ora si aplicatiile decorative folosite transforma sandalele si papucii flip flop in elemente esentiale pentru tinuta de plaja ideala.

Ipanema nu ofera doar incaltaminte atractiva ci si posibilitatea de a sprijini cauzele ecologiste. Brandul pune accentul pe responsabilitatea sociala, drept dovada colaborarea cu Gisele Bündchen pentru proiectul ISA, dedicat schimbarilor climatice.
In prezent, Ipanema a depasit statutul de "marca dedicata incaltamintei de plaja". Celebrele sale sandale "pasesc" in lumea intreaga, adaugand culoare si farmec oricarui stil.