Hush Puppies

Nu au fost gasite produse.

Hush Puppies

Faimos inca din 1958 pentru realizarea primilor pantofi casual, brandul Hush Puppies a schimbat de-a lungul anilor nu doar industria articolelor de incaltaminte, ci a si impresionat inimile si imaginatia oamenilor de pe intreg globul cu ajutorul mascotei lor, un caine Basset Hound. Realizati initial pentru familiile americane tinere si stilul lor de viata casual, pantofii confortabili au devenit alternativa perfecta pentru o era in care alegerile erau limitate. Flerul casual si stilul autentic au reprezentat pentru toata lumea o invitatie de a incalca regulile, de a sparge barierele si de a se relaxa.

Toata lumea iubea Hush Puppies, de la Regalitate la starurile rock. De la Hollywood Hills la celebritati muzicale, pantofii moi si foarte confortabili, disponibili intr-o varietate de culori sau in modele clasice, au fost un hit. Cu o istorie bazata pe inovarea confortului, nu a fost o surpriza. Sintagma "fara griji" a reprezentat o declaratie a atitudinii brandului.

Inventarea stilului casual face parte din ADN-ul companiei. Astazi, ca unul din cele mai mari branduri de articole de incaltaminte, Hush Puppies continua sa se concentreze pe inovatie si sa se reinventeze, realizand constant produse ce implinesc nevoile si dorintele consumatorilor sai. Cu o gama extinsa, ce include produse de imbracaminte si accesorii ce urmeaza acelasi stil lejer, produsele brandului sunt vandute in peste 365 de concept stores, 654 de magazine si in unele dintre cele mai bune magazine de retail din lume.