Hunter

6 produse

Hunter

De peste 150 de ani, Hunter, marca scotiana de cizme Wellington, fuzioneaza stilul si functionalitatea, in cel mai pur stil britanic. Specialist in incaltaminte si accesorii de exceptie, brandul scotian este celebru pentru adaptarea stilului country la cerintele urbane, devenind popular printre celebritati si fashion-addicts din intreaga lume.

In 1856, antreprenorul american Henry Lee Norris a ajuns in Scotia, in cautarea unui punct de pornire pentru compania sa producatoare de incaltaminte. Dupa achizitionarea unui lot de cladiri in Edinburgh, si-a inregistrat compania in septembrie 1856. Productia de cizme a crescut in timpul Razboiului Mondial, cand aestea au devenit o necesitate functionala.

De-a lungul timpului, Hunter a primit numeroase distinctii, insa cea mai onoranta este acordarea Certificatului Regal de Desemnare drept furnizor de incaltaminte impermeabila pentru Regina si Ducele de Edinburgh. Este o recunoastere la cel mai inalt nivel, acordata unei persoane anume in cadrul companiei, responsabila de utilizarea adecvata a Certificatului.

Incaltamintea Hunter este celebra pentru performanta, durabilitate si confort, obtinute prin imbinarea traditiei cu tehnologia de ultima ora.