Hummel

1 produs

Hummel

Povestea Hummel a inceput intr-o dupa amiaza ploioasa din 1923, cand tanarul producator de incaltaminte, Albert Messmer, din Eppendorf, privea un meci de fotbal. Dificultatea jucatorilor de a-si mentine stabilitatea pe terenul umed, l-a inspirat sa creeze primul sau articol sportiv – ghetele de fotbal, cu protuberante. Ulterior, in parteneriat cu fratele sau Michael, Albert a fondat compania Hummel.

“Hummel” este termenul german pentru “bondar”, adoptat in mod simbolic de cei doi frati, deoarece corpul bondarului pare sa nu fie facut pentru a zbura, insa acesta sfideza legile gravitatiei. In acelasi mod, jucatorii de fotbal care poarta ghetele Hummel, devin capabili de miscari greu de realizat in mod natural.

Ghetele de fotbal au fost doar punctul de plecare pentru Hummel, compania care, 90 de ani mai tarziu, isi mentine statutul inalt si popularitatea.
Pasiunea acestui brand este de a crea, produce si distribui produse adecvate stilului de viata sportiv, adresate individului si echipei cu tarie de caracter.