Hugo Boss Orange

Nu au fost gasite produse.

Hugo Boss Orange

Firma Hugo Boss AG a fost infiintata in 1924 la Metzinger, un mic orasel la sud de Stuttgart. Compania a inceput sa produca haine de protectie pentru muncitorii din fabrici, dupa care a ajuns principalul furnizor al uniformele trupelor SA si SS. In prezent, Grupul Hugo Boss este unul dintre liderii segmentului premium si de lux din moda.

In 2004 brandul a incheiat un parteneriat cu grupul american de ceasuri Movado, acesta reprezentand momentul lansarii liniei de ceasuri Hugo Boss. Partener al unora dintre cele mai mari branduri fashion ale lumii, Movado este renumit pentru calitate exceptionala in orologerie.
In 2006 este lansata prima colectie de ceasuri Hugo Boss. Pretul atractiv si designul rafinat ce reflecta perfect spiritul brandului, au transformat imediat colectia intr-un succes pentru publicul larg.    

In continuarea acestui succes, in 2007 se lanseaza colectia Boss Orange. Ceasurile sport pastreaza elemente casual – chic, au o imagine mai relaxata si se disting prin portocaliul iconic al marcii.