House of Marin

1 produs

House of Marin

Detaliile spun multe despre alegerile unui barbat. Ceasurile sunt un simbol al elegantei, un detaliu cheie pentru alura unui barbat, care dezvaluie multe despre statutul si succesul acestuia. Adresandu-se barbatului contemporan care pastreaza si reinterpreteaza traditiile, House of Marin este brandul care satisface toate gusturile in materie de ceasuri, oferind piese high-end care evidentiaza noile standarde in materie de precizie tehnica. Comori atemporale, capabile sa completeze orice tinuta.

Marea reprezinta identitatea si locul de origine al labelului, astfel ca ceasurile inspirate de aceasta imbina farmecul estetic al stilului fara varsta si lookul proaspat oferit de stilul sport. House of Marin ofera 5 linii principale de produse, ce imbina creativitatea si simplitatea pentru a obtine ceasul perfect.
Ceasurile sunt disponibile intr-o gama variata de stiluri si functii, adresandu-se cumparatorilor care sunt in cautarea preciziei fara cusur.
Vantul si coordonatele geografice reprezinta informatii extrem de importante pentru un navigator, insa timpul este crucial. Vanturi puternice, mari neprietenoase in continua miscare, rezistenta, curse de yachting... toate acestea reprezinta un motiv de aventura pentru navigatori, insa totul se reduce intr-un final la ceasul perfect. Purtand nume inspirate, Compass, Sea Pilot, Black Sea, The Surfer si Porto Vecchio reflecta la perfectiune identitatea brandului si consfintesc legatura dintre timp si mare.
Linia emblematica, Sea Pilot, ofera piese must-have cu finisaje atemporale, functii impecabile si designuri atragatoare.