Hollister

Nu au fost gasite produse.

Hollister

Abercrombie & Fitch Co. (A&F), prin intermediul subsidiarelor sale, este un retailer ce comercializeaza imbracaminte casual pentru barbati, femei si copii. Fondat in 1982 de catre David T. Abercrombie si Ezra H. Fitch, compania a devenit initial cunoscuta pentru imbracamintea sport si echipamente outdoor. Multe dintre produsele brand-ului au fost folosite in expeditii precum excursia lui Theodore Roosevelt in Africa si Amazon precum si expeditia lui Robert Peary la Polul Nord. Presedintele Hoover, Eisenhower, Ernest Hemingway, Greta Garbo, Clark Gable sau Amelia Earhart sunt de asemenea unii din clientii faimosi al brandului.

In timp, Abercrombie & Fitch a continuat sa creasca. In 1988 a fost cumparat de catre The Limited Inc si incepand cu 1992 a fost repozitionat ca un brand de imbracaminte casual, orientat mai mult spre zona de fashion.

Hollister Co. este cea mai cool destinatie de cumparaturi pentru cei care apreciaza stilul californian din sud. Aceste brand, clasat pe locul doi in topul celor mai preferate branduri de catre adolescentii din US, initial concentrat pe categoria de varsta 14- 18 ani si-a extins categoria de varsta de la 12 la 27 de ani. Primul magazin deschis in 2000 in Columbus Ohio si restul celor care au urmat, au pastrat un design ce simuleaza sentimentul pe care ti-l da un surf shop, in care produsele poarta nume de plaje din Sudul Californiei.

Astazi, acest brand puternic, condus de tendinte, acopera sub cupola sa si brandurile Hollister Co., Gilly Hicks precum si Abercrombie kids. Din 28 ianuarie 2012 A&F activeaza in 946 de magazine in Statele Unite si 99 raspandite in diverse colturi ale lumii.