Hogan

Hogan

Fondat in 1986, brandul Hogan a fost adus la viata de catre Diego Della Valle, fondatorul si presedintele grupul italian Tod's S.p.A.

Inradacinat in valori si traditii puternice, labelul italian este faimos in intreaga lume pentru colectiile sale care reflecta un stil personal si unic, unde calitatea si inovatia nu sunt niciodata scapate din vedere. Filosofia brandului este bazata pe ideea de a nu-ti uita originile, stilurile sunt constant inoite, personaliatea este una tanara, dinamica, cosmopolita si deschisa.

Hogan reprezinta o noua idee de lifestyle: contemporan si in acelasi timp sic si rafinat. Modelul cel mai bine vandut al companiei italiene, iesit la lumina in 1997, sub numele de Interactive model, nu a reusit doar sa revolutioneze conceptul de tenisi ci a devenit un icon in ceea ce priveste eleganta informala.
Mai multe motive pentru a spune ca Hogan este cea mai naturala alegere pentru barbati, femei si copii cand vine vorba despre haine de lux, accesorii cu o atingere sic de originalitate, potrivite pentru fiecare moment al zilei, realizate numai din materiale de cea mai buna calitate si marcate de o atractie atemporala.