Heavy Tools

661 produse

Heavy Tools

Linia de produse Heavy Tools, isi are inceputurile in anul 1988 , cand fratii Feldtänzer din Heid-Austria, au inceput sa produca placi pentru surf , initial doar pentru consumul propriu, ulterior pentru familia si prietenii apropiati.
Pasionat de sporturile extreme si bucurandu-se de un real success in acest domeniu, tanarul Walter a intrat si pe piata de snowbord, producerea produselor de snowboarding devenind ulterior unul din principalele grupuri de produse.

La începutul anilor '90, Heavy Tools a introdus in piata o bicicletă montană completă și un program BMX.
De-a lungul anilor, investind foarte mult in teste și focusandu-se pe inovații, marca Heavy Tools a câștigat un nume, acesta fiind recunoscut pe piața sportiva din Europa.

Avand ca baza un nume recunoscut, in 1997 a fost lansata si o linie de imbracaminte cu brand-ul Heavy Tools
Pe lângă produsele de snowboarding și îmbrăcămintea pentru ciclism, oferim o gamă largă de articole de imbracaminte pentru băieți și fete, pentru toate persoanle care iubesc să se îmbrace in pas cu moda în fiecare zi.

Din 2017, marca Heavy Tools a apărut in domeniul optometriei cu o gama variata de ochelari de soare și rame optice. Toti ochelarii de soare au lentile ultrapolarizate si un design atragator.