GUESS BY MARCIANO

6 produse

GUESS BY MARCIANO

In 1981, fratii Marciano au parasit sudul Frantei pentru a-si urma visul si au fondat marca GUESS. Compania care a redefinit denimul a devenit in scurt timp una din cele mai influente marci din lumea modei.

Maurice Marciano este cel care se ocupa de partea de creatie si de vanzari, in timp ce Paul este responsabil cu imaginea si publicitatea. Reclamele emblematice alb-negru, cu modele precum Naomi Campbell, Claudia Schiffer sau Drew Barrymore, alaturi de colectiile de haine si accesorii, fac parte din povestea de succes GUESS: un simbol al spiritului tanar, sexy si aventuros.
Brandul are, in prezent, peste 1210 magazine in intreaga lume, o serie de linii de succes, precum GUESS by Marciano, GUESS kids sau GUESS watches, si continua sa fie simbolul stilului distins, atemporal.

Marciano este linia celebra pentru reinventarea stilului modern. Ca prima extensie a brandului initial, mentine stilul caracteristic GUESS, contemporan si vizionar. Destinate femeilor si barbatilor mereu cu un pas inaintea tendintelor, sofisticatele colectii by Marciano sunt sinonime cu stralucirea de zi cu zi.