Giorgio Armani

Nu au fost gasite produse.

Giorgio Armani

Nascut in 1934 in Piaceza, Giorgio Armani este designerul care a creat nu doar un brand de un miliard de dolari, ci si o institutie. In 1975 a fondat casa de moda Giorgio Armani, desi a inceput sa lucreze pentru Nino Cerutti in 1964 ca designer pentru linia lui de imbracaminte destinata barbatilor.

In timp, si-a diversificat afacerea cu lenjerii de pat, hoteluri, iar astazi compania incorporeaza si nume precum: Giorgio Armani Prive, ce contine colectii haute-couture, Emporio Armani, Armani Casa, Armani Beauty sau Armani Jeans. Aceste branduri sunt doar cateva dintr-o lista lunga ce reflecta conceptia artistica Giorgio Armani asupra moda.

Omul care a revolutionat industria fashion in anii 80 cu faimoasa jacheta nestructurata si care a colaborat cu succes cu producatorii de filme de la Hollywood este in continuare foarte coeziv atunci cand vine vorba de creatiile sale.
Maestrul rafinamentului reuseste sa impresioneze cu fiecare colectie, ridicandu-se la standardele de excelenta cu care ne-a obisuit pana acuma. Eleganta si rafinamentul specifice lui Giorgio Armani pot fi recunoscute cu usurinta de orice impatimit al modei.

De aceea, indiferent cat de clasic sau modern este stilul vostru, este absolut logic sa spuneti: “Eleganta nu inseamna doar sa fii observat, ci sa lasi un impact, cu o prezenta greu de uitat”