GF Ferre

Nu au fost gasite produse.

GF Ferre

Gianfranco Ferré, fostul director stilistic al Casei Dior, supranumit "arhitectul modei", si-a inceput cariera ca designer specializat pe trenciuri, in 1970, si a fondat compania Baila in 1974. A fost recunoscut ca unul dintre cei mai bun designeri in 1978, cand si-a prezentat prima colectie pentru femei. Colectia pentru barbati si colectia Couture, care au urmat in scurt timp, i-au consolidat statutul. Succesul a insemnat si lansarea unor noi linii de produse, precum Ferré, Ferré Milano sau GF Ferré.

Manopera meticuloasa, colectiile structurate pana la cel mai mic detaliu, camasile albe sofisticate ce au devenit piese statement, stilul minimalist si modern sunt doar cateva din elementele caracteristice ale acestui brand de prestigiu.

Consolidata in 2002, GF Ferré este linia secundara, mai sportiva, a brandului. Fara a neglija mostenirea stilului originar, aceasta poate fi caracterizata in doua cuvinte: viziune si simplicitate. Siluete structurate si accesorii unice, intr-un mix inimitabil de eleganta sofisticata si un aer casual, sunt prezentate cu succes in fiecare sezon.