GAS

Nu au fost gasite produse.

GAS

Gas, renumitul brand italian, a fost fondat in 1984 de catre Claudio Grotto, un om cu un mare instinct atunci cand vine vorba de fashion si tendinte. Este adevarat ca el si-a inceput cariera vanzand jeansi apartinand unor branduri faimoase, insa nu a fost foarte satisfacut de ceea ce oferea piata in acel moment. In anii 70, el si-a deschis propriul lui atelier. In 1984 a fost lansata prima colectie semnata Gas, colectie ce avea la baza aceleasi concepte specifice acestui brand: originalitate, calitate, functionalitatea si versatilitate.

Nu foarte multi oameni stiu ca logoul Gas are, de asemenea, o istorie. El a fost inspirat de un curcubeu dublu, un fenomen natural, care, de asemenea, reflecta si valorile fundamentale ale Gas: uniunea, sinergia, pozitivismul si energia.

In acest moment, Claudio Grotto nu este numai fondatorul dar si presedintele Grotto s.p.a., care este prezenta in mai mult de 56 de tari si 3000 de magazine. Aceasta companie produce si comercializeaza imbracaminte, incaltaminre si accesorii sub licenta GAS, un brand orientat catre crearea de colectii destinate oamenilor care isi doresc originalitate si calitate.