Galliano

Nu au fost gasite produse.

Galliano

Fost director creativ al brandurilor Christian Dior si Givenchy si unul dintre designerii de top ai Marii Britanii, John Galliano a fondat casa de moda ce ii poarta numele in anul 1984. Faimos pentru modelele sale excentrice si elegante, pentru sensibilitatea sa si pentru viziunea magica prezenta toate colectiile, brandul s-a extins rapid, producand articole de imbracaminte pentru femei, lenjerie, articole de imbracaminte pentru barbati, bijuterii, ceasuri, articole de imbracaminte pentru copii, accesorii si parfumuri. Toate acestea onoreaza maiestria brandului si radacinile sale britanice, impunand noi standarde si deosebindu-se de celelalte case de moda.

John Galliano a absolvit Central St Martin in anul 1984 si, datorita implicarii si dedicarii sale, prima sa colectie a fost un adevarat succes. De pe scena clubului Londonez pana la reinventarea croielii pe bie, el a revolutionat lumea modei prin estetica sa baroca, cu influente rococo. Pana in anul 1987, acesta era deja Designerul Britanic al anului. Un alt pas important in istoria casei de moda a fost in anul 2003, cand primul butic s-a deschis pe strada St. Honoré nr. 390, in Paris.

Galliano este linia secundara a brandului. Ea inglobeaza atat piese casual cat si piese din denim, toate extravagante si la moda, insa avand preturi mai accesibile.

Astazi, secretul din spatele acestui nume de succes este Bill Gaytten, directorul de creatie al brandului, faimos pentru viziunea sa unica si originala.