Fuga

Nu au fost gasite produse.

Fuga

Omul de afaceri din industria textilelor, Fuat Gözaçan, a fondat compania Fuga, in Izmir, acum 15 ani. La scurt timp, si-a mutat afacerea in Düsseldorf, Germania decoarece, conform spuselor fondatorului, acest oras asigura conditiile perfecte pentru creatie si managementul brandului. Acesta este motivul pentru care jeansii sai sunt creati si produsi aici.

Esenta acestui label poate fi exprimata printr-un singur cuvant: versatilitate. Gama sa larga de produse include articole din denim, camasi, tricouri, rosii si cardigane, pentru stilul tuturor. Cu o atentie deosebita pentru detalii, designerii Fuga isi surprind clientii in fiecare sezon, cu modele unice si jucause.
Publicul-tinta al companiei este cel tanar, care vrea sa lanseze tendinte in loc sa le urmeze, de aceea fiecare piesa are un stil unic.

Produsele Fuga, disponibile acum in peste 1200 de puncte de vanzare din Turcia si din Europa, vor putea fi gasite si in Statele Unite, China, India si Brazilia, in viitorul apropiat.
Gözaçan intentioneaza sa deschida un al treilea centru de afaceri in Hong Kong, pe langa cele din İzmir si Düsseldorf. "Facem pasi mari pentru a deveni un brand mondial", a declarat acesta. Pana in 2017 Fuga va deschide 300 de magazine.