Frye

2 produse

Frye

In 10 martie, 1863, John A. Frye isi inaugureaza micul boutique de pe Elm Street, in Malboro, Massachusetts. Incaltamintea confectionata avea un singur scop: sa ofere durabilitate si onestitate pentru locuitorii din New England.

Pe parcurs, familia Frye se mareste, iar compania Frye se dezvolta si ea, concentrandu-se pe latura estetica a productiei. Fiecare generatie de artisti Frye se dedica artei productiei de incaltaminte, creand noi modele, descoperind noi materiale si chiar inventand noi tehnologii de producere a pantofilor.

Istoria si mostenirea lasata de Frye se regaseste in fiecare pereche de pantofi realizata pe parcursul acestor 150 ani, trecand prin schimbari culturale si prin tendinte, generatie dupa generatie. Mai mult, misiunea companiei nu s-a schimbat de-a lungul timpului, aceea de a crea pantofi cu aspect deosebit, realizati cu grija, cu un stil ce nu se demodeaza in timp. In prezent, ghetele Frye sunt incercate pe drumuri de tara si pe strazile orasului, fiind alese pentru rezistenta si intransigenta calitatii.