FREYWILLE

Nu au fost gasite produse.

FREYWILLE

FREYVILLE produce inca din 1951 bijuterii rafinate, lucrate manual, din email. Creativitatea este punctul forte al brandului austriac de lux, ce se mandreste atat cu stabilirea noilor tendinte in ceea ce priveste designul bijuteriilor cat si cu perfectionarea tehnicii de lucru cu emailul.
Piesele FREYVILLE sunt realizate din email, aplicat in mai multe straturi, la o temperatura ridicata. Sunt necesare aproximativ 100 de etape, toate realizate manual, pentru a crea o astfel de bijuterie.
Colectia FREYWILLE, fie ca acorda un omagiu artistilor faimosi sau se bazeaza pe concepte filozofice, contine doua elemente esentiale: dragostea pentru arta si pasiunea pentru design. Astfel, fiecare piesa transmite mai departe bucuria de a trai si aprecierea pentru valorile intangibile. Indiferent de elementele distincte ale pieselor FREYWILLE, iubirea pentru arta se poate remarca in fiecare dintre acestea.
Emblema FREYWILLE este un sfinx cu aripi, un simbol antic binecunoscut. Acesta reprezinta puterea si eleganta unui leu, libertatea unui vultur si inteligenta specifica oamenilor.