Frankie Morello

Nu au fost gasite produse.

Frankie Morello

Brandul Frankie Morello a fost fondat in 1999 de catre coregraful si designerul artistic Maurizio Modica si designerul de moda Pierfrancesco Gigliotti.
Prima colectie dedicata barbatilor a avut un succes imediat, ceea ce a trezit interesul unor reviste internationale de prestigiu si a celor mai importante persoane de pe piata modei. Cei doi designeri continua sa se dezvolte armonios pana in prezent, oferind piese vestimentare la fel de impresionante.

Filosofia brandului se bazeaza pe transformarea imperfectiunilor in detalii artistice. Stilul eclectic al brandului prinde forma prin imbinari de materiale, teme, culori si detalii ce in mod obisnuit nu ar putea fi alaturate, insa rezultatul este unul surprinzator. Frankie Morello reuseste sa creeze un echilibru intre opusuri, o armonie in care cele mai mici detalii ies in evidenta, devenind elementele caracteristice ale tinutei.

In 2004 se lanseaza si o colectie pentru femei, iar in 2006 se introduce si colectia de lenjerie intima Frankie Morello Sexywear. In 2010 debuteaza si linia de accesorii Frankie Morello Accessories, oferind o gama larga de accesorii, printre care si sosete, manusi si bijuterii. O alta treapta importanta in dezvoltarea brandului o reprezinta linia pentru copii, Frankie Morello Toy, lansata in 2010, ce include piese vestimentare cu detalii anecdotice, dedicata copiilor cu varstele intre 9 luni si 14 ani.

Deschiderea primului magazin in 2009 a marcat inceputul unui traseu de succes pentru Frankie Morello care a lansat in anii urmatori peste 10 buticuri, cele mai reprezentative fiind in Dubai, Moscova si Paris