Flip Flop

Nu au fost gasite produse.

Flip Flop

Acest brand a aparut in anul 1998, atunci cand a fost scos pe piata primul produs flip*flop. Avand in vedere ca acest brand a folosit intotdeauna materiale de foarte buna calitate si culori vii intr-un mod original, flip*flop a devenit un element important in lumea fashion-ului.

Exista cateva elemente cheie care se pot regasi in orice produs al acestui brand: puritatea designului, angajamentul de a folosi culori deosebite si materiale de foarte buna calitate si finetea executiei. Procesul de creatie incepe intotdeauna de la ideea de “clasic, cu ceva deosebit” si se termina cu un ambalaj atractiv, colorat, care face din fiecare produs flip*flop un adevarat ambasador al acestui brand. De la pantofi la accesorii si articole textile, produsele acestei companii sunt comode si usor de asortat.

In anul 2003, Bernd Hummel Holding GmbH a preluat drepturile de comercializare, iar in 2007, fiica lui, Anne-Katrin a devenit Director al departamentului de creatie. Din acel moment, flip*flop a creeat produse mai mult decat originale, chiar daca clasicul a ramas punctul de referinta al fiecarei colectii.