Fila

218 produse

Fila

Fila, un nume mereu asociat cu campionii, a fost infiintat de fratii Fila in 1911, in Biella, un oras mic din nordul Italiei. In prima instanta, inspirati fiind de locurile natale, cei doi frati au dorit sa produca materiale ce combinau luxul, arta si utilitatea. Condusa de o filosofie a inovatiei, Fila a devenit leader global al imbracamintii sport.

In secolul 20, Fila numeste doua persoane pentru a da un implus brandului: Pier Luigi Rolando, Alessandro Galliano. Pornind de la ideea ca sportul este viata exprimata prin miscare si ca echipamentul desavarseste un sportiv, au inceput sa lucreze la un material care sa se identifice cu miscarea. In acest fel a fost conceputa colectia de outwear, in anul 1972, iar Fila a devenit un renume in industrie.

Fila este in prezent brandul ce ofera un design unic, mereu de actualitate cu inovatii indraznete si revolutionare in lumea modei, imbinate cu performanta si rafinament, purtat nu doar de catre atleti recunoscuti la nivel international, dar si de catre specialistii in moda. Materialele de calitate si mana de lucru italieneasca reprezinta dovada ca frumusetea sportului este cea a vietii in miscare.