Lenjerie Intima Dama

1401 produse

Cea mai variata gama de lenjerie intima

E usor sa iti porti personalitate la vedere in orice outfit, lenjeria intima, insa, e e cea de care depinde toata starea ta de bineLenjeria intima ideala ar trebui sa fie atat de confortabila incat sa uiti complet ca o porti!

Nuantele ideale pentru tine

Alege-ti lenjeria intima asa cum iti alegi o rochie sau o pereche de pantofi. Vrei confort, culoare, eleganta? Vei gasi nenumarate optiuni de culori subtile in colectia noastra de chiloti, cu o serie de materiale ideale din care sa alegi: bumbac, dantela, plasa si microfibre delicate.

Atunci cand cauti modelul perfect de lenjerie intima care nu cauta sa iasa in evidenta, care accentueaza frumusetea naturala trebuie sa folosesti filtrul de culoare pe bej, crem, alb sau gri.

SI nu uita sa rosu si roz sunt nuantele perfecte de lenjerie intima pentru acele femei care isi recunosc latura pasionala si o poarta cu mult curaj. Dantela sofisticata este ideala pentru femeile romantice si care cred in iubirile ca-n basme transpuse in viata reala.

Si nu uita un alt aspect important - felul in care se potriveste cu tinuta aleasa, mai ales in timpul verii cand tendintele recomanda materiale fluide, usor transparente.