European Culture

Nu au fost gasite produse.

European Culture

Europen Culture este o companie puternica ce functioneaza de mai bine de 40 de ani in industria textila, cu o inclinatie spre obiectele create manual si abilitatea de a transmite emotii prin ele. Brandul este faimos pentru esteticul inconfundabil, abordarea artistica si atitudinea atletica, oferind solutii creative si inovatoare cu un amestec de croiala clasica, sport sau militara.

Cosmopolit si distinctiv, brandul este asociat cu eleganta, modernitate si stil. Inradacinat in stilul sport, Europen Culture reinventeaza materialele si standardele de fabricatie, aducand pe piata un nou tip de tinuta formala. Calitatea si confortul sunt caracteristice fiecarei colectii, adaptandu-se schimbarilor si inovatiilor, dar in acelasi timp, pastrandu-si individualitatea. Materialele utilizate sunt de inalta calitate, cu design inovator ce aduce un plus de valoare pieselor vestimentare.

European Culture creeaza imbracaminte, 100% Made In Italy, fiind o marca a DFP International S.p.A., prezent in industria textila inca din 1999.