ESPRIT Bodywear

62 produse

ESPRIT Bodywear

Esprit este un brand contemporan de top, ce ofera colectii de inalta calitate pentru femei, barbati si copii, inca din 1968. Cu o puternica prezenta globala, marca fondata in San Francisco de catre Susie si Doug Tompkins pune pe primul loc stilul, calitatea si se face remarcata prin melanjul de creativitate, seriozitate si o atitudine jucausa, tipic californiana.
Stilul natural, autentic sta la baza filosofiei acestui brand si este transpus nu doar in croiala lejera, usor de recunoscut, ci si in detaliile realizate manual, in calitatea ce trece testul timpului, in materialele naturale folosite si in productia responsabila.

Colectiile poarta semnatura designerilor internationali dornici sa aduca la viata carisma si energia brandului. Cu o identitate bine definita, acestea implinesc orice nevoie si includ piese unice si pline de stil, de la articole casual contemporane si relaxate la rochii impecabile.

Esprit Bodywear a fost lansat in 1999, cu obiectivul bine definit de a oferi colectii atragatoare in orice sezon si dincolo de tendinte, atat pentru femei, barbati si copii, prin care sa promoveze viziunea estetica proprie. Aceasta viziune este inspirata de stilul de viata californian si se regaseste in toate piesele versatile, realizate cu maiestrie pentru fiecare colectie.
Pentru aceasta linie de creatie, Esprit a colaborat cu Triumph, un partener de renume, ce contribuie cu expertiza tehnica in domeniu.

Intr-o permanenta evolutie, Esprit s-a extins in peste 40 de tari, fiind prezent in mai mult de 1000 de magazine cu management direct, peste 9000 de puncte de vanzare ce includ francize, precum si in spatii comerciale din cadrul marilor magazine ce impartasesc standardele de calitate promovate de celebrul label.