Ermenegildo Zegna

10 produse

Ermenegildo Zegna

Inca din 1910, Ermenegildo Zegna a fost una dintre cele mai apreciate case de moda din lume. Specializat in haine pentru barbati, mai ales in costume, materiale, accesorii, pantofi, produse din piele, brandul italian de lux este condus in acest moment de cea de-a patra generatie a familiei fondatoare.
Ermenegildo Zegna este faimos in toata lumea pentru serviciul sau faimos, "Su Misura", care ofera posibilitatea producerii costumelor, jachetelor, pantalonilor, paltoanelor, camasilor si cravatelor in doar cateva saptamani, in concordanta cu masurile si nevoile clientului si pastrandu-si standardele de calitate care l-au facut cunoscut.

Plina de eleganta atemporala, recunoscuta pentru stilul meticulos de fabricare manuala a produselor din piele si pentru designurile sofisticate, acesta casa de moda emana lux, discretie, calitate si inovatie. Perceput ca o investitie in expertiza celor care le creeaza si ca o dovada de talent contemporan, fiecare produs al acestui brand este o dovada a succesului acestuia. Articolele Ermenegildo Zegna sunt perfecte, creeate din cele mai nobile materiale si trec trestul timpului si al trendurilor.
In prezent exista 564 de magazine Zegna in peste 100 de tari din intreaga lume.