Ermanno Scervino

Ermanno Scervino este casa de moda italiana fondata in 2000 de catre designerul Ermanno Scervino si antreprenorul Toni Scervino. Astazi, acest brand prezent in toata lumea, este renumit si iubit pentru produsele sale de lux, inovatoare si ingenioase.

Autodidact, in anii '90, designerul nascut in Florenta a studiat tot ce se putea sti despre bunurile de lux si creatiile celor mai mari nume din moda italiana. Cunostintele acumulate in timp si experienta in arhitectura au contribuit la succesul urias al primei sale colectii. Stilul "sport couture", tehnicile minutioase de croiala si prezentarile spectaculoase i-au asigurat notorietatea si statutul in lumea modei.

Datorita identitatii clar conturate si a originalitatii stilistice, extinderea marcii era iminenta. Astfel, brandul include liniile Ermanno Scervino pentru femei, Ermanno Scervino pentru barbati, Ermanno Scervino lenjerie si articole pentru plaja si Ermanno Scervino Junior.

Ermanno Scervino este prezent pe piata cu 42 de magazine exclusive, iar colectiile sale sunt distribuite in numeroase magazine din intreaga lume.