Envie de Fraise

8 produse

Envie de Fraise

Envie de Fraise semnifica “poftă de capsuni”. In timpul sarcinii, nu este neobisnuit sa ai pofte si una dintre cele mai comune pofte in Franta este aceea de a manca capsuni.
Paris, 2006. Anne-Laure Constanza, insarcinata cu primul ei copil, avea dificultate in a gasi haine stilate si de calitate pentru corpul sau ce era intr-o continua schimbare. Visul si dorinta Annei-Laure era de a avea haine sic, confortabile si accesibile ce puteau fi purtate chiar si dupa nastere a devenit realitate odata cu lansarea primului brand digital de haine pentru femeile insarcinate. Acesta avea o misiune: de a oferi o garderoba sic si de calitate pentru femeile insarcinate, cu un pret convenabil si care puteau fi purtate si dupa perioada de 9 luni de sarcina.
Brandul Envie de Fraise este mandru de realizarile sale: In cei 14 ani de existenta, a imbracat milioane de viitoare mame din lume in una dintre cele mai frumoase perioade din viata unei femei si, de asemenea, a fost prima alegere a unui numar mare de celebritati: Natalie Portman, Anne Hathaway, Gwen Stefani, Serena Williams, Mila Kunis….