Emporio Armani

199 produse

Emporio Armani

Nascut in 1934 in Piancenza, Giorgio Armani nu este singurul care a creat un brand de milioane de dolari dar este printre putinii care au reusit sa creeze un asemenea simbol. Desi a inceput sa lucreze pentru Nino Cerutti in 1964, brandul Giorgio Armani s-a lansat abia in 1975.
In timp, compania si-a diversificat activitatea si astazi incorporeaza nume precum Giorgio Armani Prive (o colectie haute-couture), Emporio Armani, Armani Casa, Armani Beauty sau Armani Jeans. Acestea sunt branduri importante si de asemenea o partea din lista care reflecta ce ar putea fi catalogat drept o capodopera semnata Giorgio Armani.

Omul care a revolutionat moda in anii 80 cu jacheta sa nestructurata si a avut colaborari de succes cu industria de film de la Hollywood, este in continuare foarte coerent cand vine vorba despre munca sa.
Prima sa linie, Emporio Armani, s-a lansat in 1981 si a tintit audienta tanara. Acest label-fenomen cu un nume ce sugereaza caracterul sau revolutionar, a evoluat si a crescut de-a lungul anilor, devenind nu doar un simbol dar si o linie cu un spirit dinamic si lipsit de inhibitii. Emporio Armani se concentreaza pe tranduri si modernitate reinventandu-le in fiecare sezon. Aceasta include o sectiune ready-to-wear si una de accesorii. Mai mult decat atat, aceasta este singura linie cu designul realizat aproape integral de catre Giorgio Armani. Brandul are deschise buticuri specializate si poate fi gasit in numeroase magazine din intreaga lume, din Londra, Paris, New York pana in Madrid, Sydney si Sao Paulo.
Numeroase celebritati si-au asociat imaginea cu brandul Emporio Armani, cum ar fi David si Victoria Beckham, Cristiano Ronaldo, Megan Fox sau Rihanna.
De asemenea brandul a colaborat cu Reebok pentru a crea imbracaminte performanta si accesorii, sub numele de EA7.