Emanuel Ungaro

Nu au fost gasite produse.

Emanuel Ungaro

1965 este anul care marcheaza inceputul unuia dintre cele mai prestigioase brand-uri la nivel mondial, Emanuel Ungaro. Sub tutela riguroasa si invaluita de perfectionism a lui Cristobal Balenciaga, Ungaro a transformat acest brand intr-o legenda vie.

Creatiile sale erau feminine, indraznete si provocatoare, in timp ce neasteptatele si senzualele ciocniri de culori aprinse precum si tonurile monocrome si contrastele, l-au facut sa se diferentieze de celelalte branduri de pe piata. Feminitatea incontestabila, puritatea siluetelor si atentia desavarsita pentru detalii, i-au adus faima internationala si chiar daca Emanuel Ungaro a parasit French House in 2004, influentele sale si stilul sau estetic au ramas si vor ramane de necontestat.

Din 1967, casa de moda Emanuel Ungaro isi are sediul pe Avenue Montaigne in inima districtului de fashion couture a Parisului si liniile sale de imbracaminte, accesorii si parfumuri, atat pentru femei cat si pentru barbati sunt prezente pe toate pietele internationale.

In prezent, toti cei din lumea fashion-ului si-au indreptat atentia catre Fausto Puglisi, noul director de creatie al brandului Emanuel Ungaro.