Elle MacPherson

Nu au fost gasite produse.

Elle MacPherson

De pe catwalk direct in boardroom, modelul australian Elle Macpherson cunoscut sub numele de “The body” defineste si reprezinta perfectiunea si atractia pentru lux. Influentata de calatoriile si de experientele sale de viata, a creat Elle Macpherson Intimates, un brand de lux care combină perfect designul impecabil si rafinat cu forme si materiale fara cusur.

Fondata in 1990 impreuna cu Bendon Limited Apparel, compania a reprezentat una dintre primele colaborari de succes intre un model si o casa de moda. Cu vanzari fabuloase in Marea Britanie si in Australia, Elle Macpherson Intimates a reprezentat inca de la inceput un sinonim pentru rafinamentul clasic si confortul de exceptie.

Culorile simple si siluetele rafinate sunt folosite in fiecare colectie, in timp ce bretelele din panglica, modelele in zigzag, dantela florala, sifonul din matase si broderiile pot fi definite ca elemente comune, usor recognoscibile indiferent de sezon. Versatile si sofisticate in acelasi timp, accesoriile fabuloase reprezinta un adevarat rasfat pentru orice femeie pasionata de moda.

Maiestria si rafinamentul modelelor si al materialelor reprezinta valori constante pentru Elle Macpherson Intimates. Astfel, stilul inedit si personal dau nastere unor accesorii pe care orice femeie si-ar dori sa le aiba si sa le colectioneze.
Acesta este Elle Macpherson Intimates. Definitia suprema a perfectiunii.