EDC by Esprit

49 produse

EDC by Esprit

Esprit este un brand contemporan de top, ce ofera colectii de inalta calitate pentru femei, barbati si copii, inca din 1968. Cu o puternica prezenta globala, marca fondata in San Francisco de catre Susie si Doug Tompkins pune pe primul loc stilul, calitatea si se face remarcata prin melanjul de creativitate, seriozitate si o atitudine jucausa, tipic californiana.
Stilul natural, autentic sta la baza filosofiei acestui brand si este transpus nu doar in croiala lejera, usor de recunoscut, ci si in detaliile realizate manual, in calitatea ce trece testul timpului, in materialele naturale folosite si in productia responsabila.

edc, care vine in completarea brandului Esprit, ia nastere in 1998, cu o afinitate catre stilul citadin. Atentia designerilor se indreapta catre consumatorul tanar si urban, transformand denimul intr-un must-have al colectiilor. Brandul cosmopolit pune pret pe detalii si croieli, remarcandu-se prin colectii high-street ce includ nu doar articole din denim, dar si tinute ce urmaresc tendintele de moment.
edc reuseste sa-si creeze un stil distinctiv, fara a se rupe, insa, de influenta Esprit.

In prezent, edc se gaseste in peste 40 de tari, avand mai bine de 60 de magazine si peste 5000 de puncte de desfacere ce respecta standardele si valorile impuse de brand.