Dsquared2

Nu au fost gasite produse.

Dsquared2

Dean si Dan Caten, cei din spatele brand-ului Dsquared2 , stiu cu siguranta care este reteta unui cocktail de succes unde cultura pop si stilul croitoriei italiene sunt principalele ingrediente. Cei doi gemeni identici, de origine canadiana, au parasit taramurile natale in 1991 si au ales Italia pentru a se stabili si a scoate la iveala nu doar prima linie dedicata integral sexului puternic, in 1994, dar si restul colectiei care a urmat. Linia dedicata femeilor a fost lansata in 2003 si imediat dupa aceasta, brand-ul a cunoscut un succes rasunator incat, restul a devenit istorie. O linie de ochelari de soare, o linie de parfumuri, o linie de cosmetice si lista ramane in continuare deschisa.

Este evident pana acum ca niciun alt cuplu nu a stiut sa combine mai bine elementele de fashion cu muzica. Podiumul devine o adevarata scena, pe care faimosul duo creeaza un spectacol indraznet, dar totodata sofisticat. Brandul este extrem de apreciat printre cele mai cunoscute personalitati ale lumii, reusind sa fie mereu in centrul atentiei. Liniile vestimentare, in special cele din denim, sunt favoritele vedetelor, precum Justin Timberlake, Christina Aguilera, Rihanna si Madonna.

Estetica glam-rock si spiritul ireverenţios canadian reprezinta filosofia Dsquared2 inca de la inceputuri. Evolutia brandului este vizibila cu fiecare an, devenind din ce in ce mai sic si mai sofisticat.
Alege corsetele avangardiste si jachetele biker marca Dsquared2 pentru un lux alternativ.