Dolce & Gabbana

4 produse

Dolce & Gabbana

Din 1985, Domenico Dolce si Stefano Gabbana conduc imperiul ale carui atribute sunt luxul si puternicele influente siciliene. Brand-ul lor este acum un nume rasunator in industria modei, iar semnatura designerilor alaturi de perfectionismul croielilor continua sa fie o forta incredibila.

Perechea de vis este cel mai bine cunoscuta pentru abilitatile sale de a revitaliza lookul clasic cum ar fi costumul in dungi si corsetul, in timp ce stilul lor care nu cunoaste varsta imbratiseaza feminitatea, facandu-le pe femei sa se simta puternice si seducatoare. Lipsiti de teama de a explora contrariile, teme precum masculinitate/feminitate, inocenta/senzualitate sunt aduse la viata in colectiile lor, folosind materiale scumpe si extravagante.

Succesul iminent a facut posibila diversificarea colectiilor, astfel incat, incepand cu 1994, cand a aparut D&G, au fost lansate si alte linii, de ceasuri, parfumuri, accesorii, produse cosmetice si imbracaminte pentru copii.

Pana astazi, Dolce&Gabbana continua sa-si construiasca universul in jurul culturii native a celor doi designeri si ramane unul din cele mai renumite brand-uri din intreaga lume.