Dimensione Danza

Nu au fost gasite produse.

Dimensione Danza

Demarat in anul 1983 de catre Enrico Baroni si Nadia Necchi, proiectul Dimensione Danza este adanc inradacinat in cultura muzicii si a dansului, urmarind sa o inglobeze in viata de zi cu zi. Dupa o perioada petrecuta in America, Nadia Necchi, dansatoare, si sotul ei Enrico Baroni, stilist, au hotarat sa puna bazele primul brand intalienesc inspirat in totalitate de lumea dansului. Fascinatia lor i-a determinat sa transpuna modul de vestimentatie al dansatorilor profesionisti in tinute informale, de zi cu zi.

Primul punct de vanzare Dimensione Danza s-a deschis in Milano. In timpul anilor '80, brandul devine cunoscut si este ales de catre celebritati. In aceasta perioada, Ginger, fata fondatorilor, incepe sa se implice din ce in ce mai mult in cadrul companiei. Numeroasele sale calatorii in Italia si in alte tari ii permit lui Ginger sa isi formeze o viziune avangardista asupra modei. Ea a devenit Director de Creatie pentru Dimensione Danza, conducand compania alaturi de mama sa Nadia.

Incepand din 2012, Dimensione Danza si-a incredintat productia, distribuirea si promovarea colectiei pentru femei, companiei de top A.Moda.
Daca esti in cautarea unul stil sport functional, insa in acelasi timp orientat spre moda, Dimensione Danza este alegerea perfecta.