Diadora

51 produse

Diadora

Aparut in Italia, in 1948, Diadora este un brand italian de top, renumit pentru produsele sale sportive de inalta calitate. Parte a istoriei modei italiene, a fost fondat de catre Marcello Danieli si a devenit un nume de referinta in aceasta industrie.

Diadora este sinonim cu inovatia si calitatea impecabila. Este povestea de succes a unei afaceri autentice de familie. Labelul este recunoscut pentru colaborarea stransa cu atleti si specialisti, pentru a crea cele mai bune articole sportive, atat ca design cat si in materie de confort.
Manufacturate, pana astazi, in tara de origine, produsele acestui brand sunt rezultatul tehnologiei avansate si raspund celor mai exigente cerinte.

Diadora Heritage este colectia de lux. Caracterizata de calitate desavarsita, atentie pentru detaliu si folosirea materialelor inovatoare, aceasta este expresia principiilor, traditiei si modei italiene.

In prezent, fotbalul, ciclismul, atletismul si tenisul se afla la baza creatiilor Diadora. Insa brandul va ramane intotdeuana loial mostenirii si stilului sau italian.