Custo Barcelona

Nu au fost gasite produse.

Custo Barcelona

Fondata la inceputul anilor 80 de catre fratii Dalmau, Custo Barcelona este astazi un brand specializat in imprimeuri grafice complexe si colorate si finisaje textile deosebite. Disponibila in mai mult de 40 de tari din intreaga lume, compania spaniola recunoscuta pentru designul sau inovator, indraznet si sofisticat, reprezinta deja un stil in sine. Succesul international a sosit rapid. Brandul a inceput sa apara in serii TV si filme, ceea ce a determinat ca New York Times sa declare in mod oficial inceputul "Customaniei".

In 1997, New York Fashion Week a invitat brandul sa participe in calendarul oficial, aceasta platforma influentand substantial traseul firmei. Oamenii au fost iremediabil sedusi de catre ADN-ul inconfundabil si de catre stilul iconic.

De-a lungul timpului, universul Custo Barcelona s-a raspandit in cele mai surprinzatoare zone si a invesmantat totul, de la mobila pentru avioane pana la motociclete. Universul brandului include acum si ochelari de soare, ceasuri si colectii de parfumuri.