Costume National

Nu au fost gasite produse.

Costume National

Lansat in 1986 de catre Ennio si Carlo Capsa, CoSTUME NATIONAL este o marturie a croitoriei italiene, a experientei si designului minimalist. Fostul asistent al lui Yohji Yamamoto si fratele sau si-au cladit reputatia in anii razboiului. Inovatia moderna, abordarea atemporala a unui stil cu radacini adanci in estetica avant-garde si atitudinea senzuala, au jucat un rol important in longevitatea brand-ului. Compania produce in prezent imbracaminte sub egida brand-ului CoSTUME NATIONAL, Costume National Homme si linia de street-couture C'N'C'.

La CoSTUME NATIONAL, moda nu este doar o platforma zilnica care intruchipeaza creativitatea pura doar prin expresia sa dar si prin dialogul pe care il creeaza cu orice persoana ce alege acest brand. Piesele vestimentare se schimba conform nevoilor si dorintelor indivizilor care reusesc sa preia o piesa din colectie si sa o faca a lor. Cu alte cuvinte imbracamintea are un fermec specific in functie de persoana care o poarta.

Stilul original al CoSTUME NATIONAL a fost definit ca "edgy chic" un mix intre minimalism si Rock&Roll cu o silueta iconica, slim si senzuala. Materialele si croielile unice reprezinta esenta acestei companii, prin efortul depus in cercetarea continua, avand ca scop gasirea echilibrului dintre traditie, inovatie, tehnologie, si integrarea tendintelor trecute si viitoare.