Claire

Nu au fost gasite produse.

Claire

Claire este o casa de moda internationala, cu origini daneze, ce a fost fondata in anul 1975 de catre fostul bancher si fotbalist Anders Hust. El inca se afla la conducere acestei companii.

Chiar de la inceput, Claire a oferit designuri de calitate la preturi accesibile, create exclusiv pentru "sexul frumos". Colectiile sale sunt impartite in doua categorii: una se adreseaza femeii pasionate de fashion si cealalta copiilor. Chiar daca colectiile se diferentiaza foarte mult una de alta, ele au la baza aceeasi viziune: haine care sa le ofere senzatia de confort femeilor si copiilor.

Chiar daca Claire activeaza in domeniul modei, brandul nu isi uita niciodata responsabilitatiile. Compania se ghideaza dupa valori etice bine definite, protejeaza mediul, utilizeaza numai chimicale anti-alergice si niciodata nu colaboreaza cu furnizori care angajeaza copii sau care nu ofera un salariu corect. Cei care puteau face ceva au aflat de aceasta strategie, iar in anul 2012 a aparut standartul SA8000, un standard de certificare sociala pentru locurile de munca decente, care respecta drepturle omului atunci cand vine vorba despre angajati.

Strategia Claire s-a dovedit a avea succes. O mare varietate de produse ale acestui brand pot fi gasite acum in Europa, Estul Mijlociu si Asia.