ck Calvin Klein

Nu au fost gasite produse.

ck Calvin Klein

In 1986 Calvin Klein pune bazele celui mai reprezentativ brand pentru stilul clasic american, specializandu-se, initial, in crearea de paltoane pentru femei. Designurile si croielile impecabile au atras atentia presei si a altor persoane cu influenta de pe piata, ceea ce a determinat o recunoastere rapida si apreciere de necontestat.

Brandul contiuna sa se extinda, astfel incat in anii '70 Klein semneaza deja colectii de mare succes, printre care si emblematica linie din denim.
Pe masura ce isi croieste drumul catre succesul cunoscut in prezent, compania isi diversifica gama de colectii prin piese prêt-à-porter, jeansi emblematici, lenjerie intima si parfumuri, pe care le include in campaniile de promovare. Brandul este cunoscut si pentru influenta asupra carierelor de succes ale unor mari personalitati, precum actorul Mark Wahlberg si supermodelul Kate Moss.

De-a lungul timpului brandul s-a dezvoltat intr-un mod spectaculos, fiind recunoscut la nivel international.

Estetica de baza ck Calvin Klein este una clar definita, ce denota senzualitate si naturalete. La sfarsitul anului 2013 are loc o campanie de rebranding, de unde ramane si numele de brand “Calvin Klein”. Accesoriile si articolele de imbracaminte vor aparea sub platinum label, iar parfumurile vor ramane CK si CK One.

Linia principala Calvin Klein Collection nu sufera schimbari, dar se imbina armonios cu cele doua categorii: Calvin Klein platinum label si Calvin Klein white label.