Champion

348 produse

Champion

In 1919, fratii Feinbloom au pus bazele a ceea ce este cunoscut astazi sub numele de Champion. Liderul apparel, cunoscut pentru misiunea sa de a crea haine autentice, atletice cu un design inovativ si creativ la cele mai inalte standarde de calitate. Champion este un brand autentic ce imbina istoria cu traditia si un brand atletic pentru ca se inspira si pastreaza viu spiritul sportiv.

Dintotdeauna Champion a facut descoperiri inovatoare in industria sportiva: a conceput primul hanorac, prima pereche de pantaloni scurti realizati din plasa si chiar primul sutien sport.
Sunt mai bine de 90 de ani in care Champion a fost alaturi de sportivii din toate ariile, a dus la desavarsirea acestui brand si la o intelegere mai buna a nevoilor atletilor. Produsele si accesoriile Champion, realizate cu cele mai noi si bune materiale, au ajuns sa fie bestseller la nivel mondial. Angajamentul brand-ului in ceea ce priveste performanta este ceea ce atleti de pretutindeni apreciaza in cautarea lor pentru echipamentul sportiv perfect.